• 3/14/2022

Fakültemizin Uluslararası Öğrenci Topluluğu olan IVSA Konya'nın düzenlemiş olduğu karşılıklı öğrenci değişim programıyla, Polonya'nın Torun Şehri'nden Veteriner Fakültesi (Nicolaus Copernicus University, Faculty of Biological and Veterinary Sciences) öğrencileri bir hafta boyunca fakültemizi ve hayvan hastanemizi ziyaret ettiler. İlk olarak hayvan hastanesi ziyareti gerçekleştirildi ve öğrencilere hastanemiz hakkında detaylı bilgiler verildi. Bununla birlikte birçok hocamız tarafından IVSA Konya ve Torun öğrencilerine mesleki workshoplar ve uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Uğur Uslu "Maggot Terapi"

Prof. Dr. Halis Oğuz "Veteriner Hekimlikte Acil Durum İlaçları"

Prof. Dr. Mustafa Arıcan "Cerrahide Yumuşak Doku ve Ortopediye Genel Bakış"

Doç. Dr. Hasan Alkan "Sığırlarda Rektal Muayene ve Ultrasonografiyle Gebelik Muayenesi" ve "Ovariohisterektomi/Ovariektomi Operasyonlarına Yaklaşımlar"